Boeken

HET GEVECHT VAN 5 TOT 50  Debuutroman

deels biografisch, deels fictie, is een meeslepende roman over een meisje dat vanaf jonge leeftijd wordt achtervolgd door een kille angst.

In haar zoektocht naar begrip, valt ze op vijftienjarige leeftijd in de armen van Tom van Fessem. Deze relatie loopt uit op een grote desillusie.

Onverwachts leert ze Kevin La Rooy kennen, die haar angsten eindelijk serieus neemt. Zij raakt hierbij onbewust verzeild in een driehoeksverhouding, waardoor wanhoop en verdriet ongekende hoogten bereiken.

De wilskracht om na elke valkuil weer op te staan, brengt je al gauw in de ban van Zoë Lankhorst.

Zoals boek- en filmrecensent Marit Horstmanshof in een recensie over dit boek aangeeft, zal de lezer voor een behoorlijk brok emoties komen te staan.

Een echt vrouwenboek, zegt ze, dat wat haar betreft met een grote pot thee en koekjes op een zondag in één ruk moet worden uitgelezen.

Dankjewel Marit, voor je lovende woorden over mijn debuutroman!

ISBN 978-90-484-0793-4                               €   38,95

Te koop: Bol.com en onder ISBN nr. te bestellen in elke boekwinkel.

 

VLUCHT NAAR DE ONDERGANG  Fictie

In deze roman raakt levensgenieter Steve Winters verwikkeld in een crime passionel. 

Tijdens zijn vakantie op Aruba, ontfermt hij zich tijdens zijn jogroute over Lizzy Scheffers, die mishandeld en verkracht is achtergelaten. 

Zij weigert aangifte te doen en doet wanhopig haar best de horror te vergeten, waarop Steve - onbewust van zijn liefde voor haar - het recht in eigen hand neemt.

Hij gebruikt Tirah, de beste vriendin van zijn zusje Emma, als zalf voor zijn wonden.

Terwijl ook zij al zoveel verdriet met zich meedraagt, slaat ook voor haar het noodlot toe.

Als ze beiden afzonderlijk hun weg proberen te vinden in de onderwereld, kruisen hun paden opnieuw.

Ligt er voor hen nog een toekomst open?

ISBN 978-90-484-2781-9                                  €   19,95

Te koop: Bol.com en onder ISBN nr. te bestellen in elke boekwinkel.

KEN JE MIJ??   Biografie

Martinus Thijs Hunnik strijdt 34 lange jaren voor eerherstel. Een strijd die eigenlijk al begon in zijn vroege jeugdjaren, wanneer hij op 15-jarige leeftijd al moet vechten voor zijn eigen levensonderhoud, door een geaardheid die in die tijd nog een absoluut taboe was.

Doordat de realiteit als jonge prostitué voor hem niet te behappen is en hunkert naar geborgenheid en échte liefde, creëert Thijs zijn eigen fantasiewereld.

Na verloop van tijd gaan fantasie en werkelijkheid als een web door elkaar heen lopen en lijdt hij aan psychoses, waardoor hij onbedoeld en onbewust verdachte wordt in de 'HILVERSUMSE SHOWBIZZ-MOORD'.

Als zijn 9 maanden oude dochtertje komt te overlijden, doet hij haar de belofte zijn naam te zuiveren. Na jaren vechten voor eerherstel, neemt hij contact op met advocaat GEERT JAN KNOOPS, die zich samen met zijn team (Innocence Project) inzet voor zijn weg naar vrijheid!

Martinus Thijs Hunnik is nu 58 jaar. Zijn naam gezuiverd van alle blaam. De belofte aan zijn dochtertje heeft hij ingelost. Zijn vrijheid is een feit!

Op de golven tussen fantasie en werkelijkheid...

ISBN 9789402170580                                           €   27,40

Onder ISBN nr. te bestellen in elke boekwinkel!